Hirdetés

behajtas.lap.hu / Követeléskezelő társaságok - Budapest

Követeléskezelő társaságok - Budapest

AVEXO Információs, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

A pénzbehajtás nehéz és kellemetlen tevékenység. Ezen az oldalon találkozhat egy olyan módszerrel, amely révén nem érzi magát kellemetlenül, az ügyfeleivel javulhat a kapcsolata, és a pénze is beérkezik határidőre. A módszer lényege a megelőzés. Kellő előkészítéssel és gondoskodással, elkerülheti a legrosszabbat. A módszer eszközöket tartalmaz a már régóta meglévő kintlévőségek kezelésére is!

Behajtás és követelés kezelés megelőzése országosan.

kinnlevőségkezeles, behajtás, követeléskezelés

Como Corporation Kft.

Teljeskörő követelés management

követeléskezelés, telefonos ügyfélszolgálat az ország egész területén

A DUEL Kft. 2004-ben alakult, tulajdonosi köre és a cégvezetők mind évtizedes követeléskezelési tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik tapasztalatukat hitelintézeteknél, követeléskezelő cégeknél szerezték. A cég jelenlegi profilját – egy komolyabb átalakítás után – 2014-ben érte el kialakítva egy új kereskedelmi követeléskezelési üzletágat.

Kintlévőségkezelés, Tanácsadás, Jogi képviselet

Cégünk tevékenységi körei között megtalálható a követeléskezelés is. A behajtási folyamatot ügyfeleink igényei szerint alakítjuk ki, amely minden esetben kiegészül a partner ügyvédi irodánk átfogó jogi támogatásával. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalat birtokában, a mindenkori jogszabályok betartása mellett végzik tevékenységüket, amely során a szállító és vevő közötti viszony nem csorbul.

Magánnyomozó Iroda 8 különböző területre specializálódott magánnyomozóval, saját laboratóriumi és jogi háttérrel, nemzetközi bűnüldözői és hazai nemzetbiztonsági tapasztalattal.

A Kárpát Factor Kft. kifejezetten a nehéz, bonyolult, kilátástalan behajtási ügyekre specializálta magát. Minden ügyet egyedileg kezelve jár el, szem előtt tartva az egyedi tényezőt. Követeléskezelési módszere nyugat-európai tapasztalatok alapján magyar üzletemberek által lett kialakítva a hazai rendszerhez igazítva.

Adósságbehajtás, követelkéskezelés - cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt

A RETROAKTIV Kft. adósságkezeléssel és pénzügyi követelések érvényesítésével foglalkozó gazdasági társaság, amelyet a többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező alapító tagok azzal a céllal hoztak létre, hogy megbízóik követelésállományát mielőbb eredményesen behajtsák, hatékonyan rendezzék.

Vállalkozások, jogi személyek, magánszemélyek és társasházak részére Vállajuk a kintlévőség kezelését.

Követeléskezelés vállalunk egyedi és gyors módszerekkel! A SWAT Privát Group Kft vállalja kintlévőségek behajtását gyorsan és szakszerűen!

Vin-Faktor Kft.

Teljes diszkréció mellett, referenciával, több éves szakmai gyakorlattal, leinformálható cég, magas szakmai háttérrel, az ország egész területén, értékhatártól függetlenül vállalja magánszemélyek és cégek részére adósságrendezését követelésének érvényesítését. Megbízásokat fogadunk - Cégektől - magánszemélyektől - közüzemi szolgáltatóktól - Költségvetési szervektől - Bankoktól.

Az ECONOSERVE cégcsoport tagjaként társaságunk 1994-ben alakult pénzügyi-, banki szférában jártas szakemberek közreműködésével, korlátolt felelősségű társaságként banki és szállítói követelések kezelésére, faktorálására. 1998-ban részvénytársasággá alakultunk és azóta is ebben a cégformában dolgozunk.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Követeléskezelő társaságok - Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés